Communiceren
wie je bent

copy, content & social

Als je door de content op de website scrollt, herken je niet het bedrijf waar jij met plezier werkt.  De teksten zijn verouderd, niet in de juiste tone of voice geschreven – te hoogdravend of juist te  informeel – te lang of juist veel te kort. En dan is er nog de SEO-technische kant van een goede tekst, want dat is óók belangrijk. Hoe trekt dit nieuw talent aan?

In het huidige overvolle digitale landschap is het lastig om de aandacht te vangen en vast te houden. Wij zijn opgegroeid met social media, weten hoe een goede ‘werkenbij’-website in elkaar zit en  schrijven wervende teksten. Samen met jou bepalen we de tone of voice en geven we soul aan jouw content en werkgeversmerk. Herschrijven van vacatures om ze SEO-proof te maken, videovacatures  of een totale make-over van de werkenbij-website: we bijten ons er graag in vast.

Wie is Suzie?

Suzie staat niet voor één generatie, één doelgroep of een individu. Suzie is voor jou moeilijk te vinden of te vangen. Dat kan een millennial zijn – of juist een heleboel – of een digital native uit generatie Z. Of toch die creatieve storyteller die de meest unieke stukken weet te produceren? Jij mag het zeggen. We helpen je om jouw doelwit op een prettige manier kennis te laten maken met de organisatie door een passende employer brand, onboarding en/of schrijfstijl. Wedden dat ze ‘ja’ zeggen?

“You never get a second chance for a first impression”

suzie says