Laten zien wat
je in huis hebt

Employer Branding

Jullie organisatie heeft veel te bieden én kan nieuw talent gebruiken. Helaas blijft het aantal sollicitaties achter bij jullie wensen. Of, nog erger: er komt geen enkele sollicitatie binnen. Dit kan aan jullie employer brand liggen.

Employer branding komt steeds hoger op de agenda, en niet zonder reden. Wanneer dit klopt, en de organisatie uitdraagt wie hij is, ontstaat er een andere zoektocht naar talent. Jullie weten elkaar te vinden, van organisatietalent tot aan de dungezaaide specialisten in het vak.

Suzie Says Yes ‘knows the drill’: hoe bouw je een sterke, echte employer brand én hoe bereik je nieuw talent? Samen met jou en je collega’s analyseren we welke specifieke en onderscheidende kenmerken van jullie organisatie we over de bühne brengen, waar en op welke manier. Daarbij houden we nauw-lettend in de gaten dat we de echte verhalen vertellen, zodat er geen luchtkastelen worden gebouwd. We like to keep it real.

Wie is Suzie?

Suzie staat niet voor één generatie, één doelgroep of een individu. Suzie is voor jou moeilijk te vinden of te vangen. Dat kan een millennial zijn – of juist een heleboel – of een digital native uit generatie Z. Of toch die creatieve storyteller die de meest unieke stukken weet te produceren? Jij mag het zeggen. We helpen je om jouw doelwit op een prettige manier kennis te laten maken met de organisatie door een passende employer brand, onboarding en/of schrijfstijl. Wedden dat ze ‘ja’ zeggen?

Het echte verhaal vertellen - we helpen je graag!

suzie says