Nieuwe aanwinsten
omarmen - en zij jou

OnBoardingstraining

Onboarding staat voor 2019 als hot topic op de HR agenda. En eigenlijk in 2018 ook al. Je weet dat het belangrijk is, dat jullie organisatie er ‘iets’ mee moet, maar toch blijft het een ondergeschoven kindje. Recruitment, de dagelijkse gang van zaken en het vernieuwen van de huisstijl gingen voor. En, eigenlijk weet je ook niet zo goed waar je moet beginnen.

Soms heb je iemand nodig die je op gang kan helpen. Die je kan inspireren met mooie voorbeelden van andere organisaties (van kleine start-ups tot grote corporates) en die je in een dag op weg helpt met het ontwerp van jullie onboarding journey, de onboardingsdag en de juiste handvaten geeft om (vooraf aan de training) input op te halen bij belangrijke stakeholders zoals de new hires en hiring managers. 

Aan het eind van de training heb je de roadmap voor nieuwe medewerkers in kaart gebracht en loop je vol energie en met een concreet plan van aanpak naar buiten. En met frisse energie – want onboarding is vooral ook heel erg leuk. 

Wie is Suzie?

Suzie staat niet voor één generatie, één doelgroep of een individu. Suzie is voor jou moeilijk te vinden of te vangen. Dat kan een millennial zijn – of juist een heleboel – of een digital native uit generatie Z. Of toch die creatieve storyteller die de meest unieke stukken weet te produceren? Jij mag het zeggen. We helpen je om jouw doelwit op een prettige manier kennis te laten maken met de organisatie door een passende employer brand, onboarding en/of schrijfstijl. Wedden dat ze ‘ja’ zeggen?

“Onboarding is meer dan een warm welkom. Het is je processen op orde, betrokkenheid vanuit de organisatie en een zachte warme landing”

Says suzie